Firma Dezinsectie Iasi - Servicii Dezinsectie in Iasi | DDD Iasi Google+
Dezinsectie

Ce este dezinsecția?

Ce este dezinsecția?

Distrugere a insectelor parazite ( transmițătoare de boli) aflate în mediul uman. –Din fr. desinsection. Pe scurt, dezinsecția reprezintă…

Citeste mai mult

…acele acțiuni menite să combată și să prevină vectorii ( insectele dăunătoare) dintr-un anumit spațiu ( indiferent de natura acestuia, fie că vorbim despre spațiu comercial, unitate de învățământ, fie că vorbim despre locuința proprie etc.)

Insectele care se combat prin dezinsecție sunt:

Insectele care se combat prin dezinsecție sunt:

Tânțari, păduchi, muștele, furnicile, gândacii, purecii, moliile, viespile…

Citeste mai mult

…ploșnițele, căpușele.

Aceste antropode transmit diferiți agenți, care duc la îmbolnăvirea omului.

O parte din aceste boli contagioase sunt: toxiinfecțiile alimentare, holera, dizenteria, febra tifoidă, tetanos și diferite parazitoze care sunt transmise de insecte și se răspândesc foarte rapid.

icon_1

De ce să apelez la dezinsecție și când trebuie s-o fac?

Primul motiv relevant pentru a apela la serviciile profesioniste de dezinsecție…

Citeste mai mult

ar fi cel al prevenirii și combaterii bolilor pe care insectele le pot transmite, iar cel de-al doilea este confortul personal.

Din punct de vedere practic

Din punct de vedere practic

Dezinsecția este de două feluri: Dezinsecție preventivă (profilactică) care are ca obiectiv reducerea la minimum…

Citeste mai mult

…a elementelor favorabile dezvoltării larvelor și a posibilității de acces a insectelor adulte spre hrană. Aceasta are caracter permanent și este indicat să fie făcută odată la 3 luni.

Dezinsecție curativă (de combatere)- se constituie din acțiuni de combatere în focar, scopul fiind de distrugere rapidă a dăunătorilor. Are caracter ocazional, în funcție de necesitate. Se recomandă efectuarea la intervale repetate de 10-14 zile, fiind urmată apoi de dezinsecția profilactică.

De reținut este că procesul de dezinsecție, pentru a fi eficient și pentru a economisi timp și bani, se face numai apelând la specialiști; aceasta realizându-se prin utilizarea unor substanțe speciale- care pot fi achiziționate doar de către firme specializate- și a unor echipamente profesioniste, care fac posibilă împăștierea substanțelor deparazitare în locuri greu accesibile.

Cu ajutorul nostru scăpați garantat de acești mici, dar de speriat, dăunători care pot provoca boli grave și pierderi materiale.

Dezinsectie Iasi
Servicii dezinsectie Iasi
Firma Dezinsectie Iasi