Firma Deratizare Iasi - Servicii de Deratizare | DDD Iasi Google+
Deratizare

Colocatari nepoftiți

Colocatari nepoftiți

Dintre cele 56 de specii de rozătoare mici, șobolanul este omnivorul care aparține genului Rattus…

Citeste mai mult

…și, știm cu toții, că răspândește diverse boli ca rabia, tifosul, trinchineloza, numeroase micoze etc.

Transmiterea acestor boli se face fie direct- prin răni deschise ale persoanei, prin consumul de alimente contaminate și/sau apă sau prin mușcătură de șobolan; fie indirect, prin căpușe, acarieri și purici, care transmit infecția la om după ce se hrănesc din rozătoarele infectate.

Estimările științifice susțin că fiecărui locuitor al planetei îi revin doi șobolani, iar aceștia continuă să se înmulțească într-un ritm îngrijorător de alert.

Rozătoarele trăiesc în colonii familiale extinse și se hrănesc, de obicei, pe timp de noapte, consumând aproape până la 10% din greutatea corpului lor.

Nu este exclus ca micii colocatari nepoftiți să fie surprinși hrănindu-se și pe timp de zi, așa că fiți cu ochii în patru!

Știați că...?

Știați că…?

Șobolanii pot să trăiască fără să bea apă mai mult chiar și decât o cămilă și- în general- mai mult decât orice alt mamifer…

Citeste mai mult

Ceea ce-i face niște inamici de speriat este faptul că ei au capacitatea de a distinge mâncarea otrăvită de cea obișnuită, chiar și atunci când concentrația de otravă este mică.

Așa că, este foarte posibil ca încercările dumneavoastră de a-i extermina, apelând la diverse metode proprii, să fie fără sorți de izbândă.

Drept pentru care, alegerea cea mai înțeleaptă este de a apela la serviciile de deratizare.

Informații utile despre deratizare

Informații utile despre deratizare

Deratizarea este procesul de combatere a rozătoarelor și de prevenire…

Citeste mai mult

…a acestora. Este indicat ca aceasta să fie executată de către firme specializate, pentru un rezultat eficient și de durată.

Pentru a fi siguri că nu aveți de ce să vă faceți griji în privința invaziei de rozătoare, deratizarea se realizează periodic- de obicei, odată la trei luni.

Pe lângă rolul de extincție a rozătoarelor, deratizarea previne și combate, în același timp, transmiterea de boli bacteriene, virotice și parazitare, pe care acești dăunători- după cum am menționat deja- le transmit atât la oameni cât și la animale.

Indiciile infestării cu rozătoare

Indiciile infestării cu rozătoare

Excrementele sunt cel mai vizibil indiciu al existenței rozătoarelor în imobil.

Citeste mai mult

Excrementele lor se aseamănă, boabelor de piper puțin alungite. Acestea pot fi găsite în jurul alimentelor, în sertare, dulapuri și/sau sub chiuvetă.

Următorul semn este mirosul specific al urinei șoarecilor; un miros acru, pregnant.

De asemenea, tot semne ale infestării cu rozătoare sunt urmele de roadere ale cablurilor de prin casă și alte obiecte.

Oferim servicii de dezinfecție în Iași și localitățile mărginașe.

Servicii Deratizare in Iasi
Deratizare Iasi
Firma Deratizare Iasi